Vrtne svetilke

Zunanja svetila naredijo dvorišče prijetnejše in bolj
funkcionalno

Zunanja svetila za vrt osvetljujejo okolico in delajo zunanji bivalni prostor prijetnejši, bolj varen in prijaznejši. Zunanje vrtne svetilke običajno ostajajo na dvorišču tako pozimi kot poleti, zato je pomembno, da prenesejo tako vročino kot mraz. Hkrati morajo nekako sovpadati z dvoriščem ali vrtom, kamor jih postavimo.

Vrtna razsvetljava lahko tudi močno olepša okolico

Vrtna razsvetljava ni na dvorišču ali vrtu le zato, da se tam lahko varno zadržujemo tudi, ko je tema ali zato, da dela zunanji prostor uporabnejši. S pomočjo zunanjih svetil poskrbimo, da se bomo zunaj lahko zadrževali tudi zvečer, poskrbijo pa tudi za atraktivnost prostora, saj jih je mogoče dobiti v različnih oblikah.

Zunanje vrtne svetilke očarajo z videzom in funkcionalnostjo

Svetila za vrt so izdelana ročno, iz najbolj kakovostnih materialov. Prav tako imajo vgrajene čipe PHIILIPS LED, zaradi česar nudijo zelo velik izkoristek in hkrati nizko porabo elektrike. Gre torej za varčne zunanje vrtne svetilke. Zažarijo s polno močjo že v roku 1 sekunde in imajo 50.000 ur življenjske dobe. Prenesejo kar 40.000 vklopov in izklopov. Zgrajene so iz jeklenega pločevinastega ohišja, s PC difuzorjem in vijaki iz nerjavečega jekla ter primerni za namestitev na tla. Prav tako prenesejo temperaturo od -20°C do + 40°C.

Vrtna razsvetljava »Totem« je temno sive barve in se ponaša z edinstveno obliko. Gre za nekakšen kvadratni stožec z več robovi, zunanja vrtna svetilka pa je precej visoka. Zaradi kompaktnega ohišja je odporna na vsakršne razmere. Vrtna razsvetljava post led pa je nekoliko svetlejša in zgrajena iz manj stožcev oziroma robov. Oblikovana je tako, da snop luči usmeri proti tlom. 

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
SPREMLJAJTE NOVOSTI IN AKCIJSKE PONUDBE

© 2023 JAKA & I, D.O.O. • Pogoji poslovanjaO piškotkih