SI  EN

PODJETJE

DSC_9028

Zgodovina podjetja JAKA&I

Družinsko podjetje JAKA&I je bilo prvič registrirano leta 1992 kot trgovina in storitve. Svoje dejavnosti, pa je pričelo izvajati v letu 1994.  V naslednjih letih se je podjetje usmerilo v veleprodajo elektromateriala in svetil. Leta 1997 je bila v mestnem jedru Kočevja odprta prva elektrotrgovina JAKA&I. Zaradi povečanega dela in širitve dejavnosti, je podjetje odprlo večje skladiščne prostore.

Leta 2000 se je podjetje usmerilo v proizvodnjo in prodajo vseh vrst razsvetljave. Podjetje je v naslednjih letih zaposlovalo vedno več ljudi in se zaradi potreb po širjenju leta 2005 preselilo na novo lokacijo. V podjetniškem naselju v Kočevju je bila zgrajena nova trgovina in poslovni prostori s pisarnami. 

30 let izkušenj in rasti

V zadnjih letih smo strateško področje poslovanja podjetje usmerili v načrtovanje, proizvodnjo in prodajo svetil po meri z lastno blagovno znamko. Danes uspešno nastopamo na celotnem slovenskem trgu kot tudi v tujini. V prihodnje si bomo prizadevali postati še bolj uspešen in kompetenten partner za splošno in industrijsko profesionalno razsvetljavo. Prizadevali si bomo, da bodo naši izdelki odražali kvaliteto in napredne tehnološke rešitve s poudarkom na ekološko in energetsko prijaznejših izdelkih, ki bodo koristile tako investitorju kot tudi uporabniku.

Zakaj izbrati JAKA&I?

  1. Ker smo hitri in prilagodljivi, tako vam lahko artikle izdelamo / sestavimo v nekaj dneh. Omogočamo vam kratke dobavne roke in hitro dostavo.
  2. Prodajne linije naših svetil so vedno v koraku s časom in vam tako ponujamo celoten asortiman modernih LED svetil.
  3. V kolikor v našem asortimanu ne najdete sebi primerne rešitve, zastopamo tudi mnogo priznanih evropski proizvajalcev svetlobnih rešitev.
  4. Velik poudarek dajemo na kakovostno komunikacijo, tako za vse večje projekte nudimo osebne predstavitve na vaši lokaciji ali v naših poslovnih prostorih. Pomembno se nam zdi, da se prilagodimo vsaki želji in potrebi stranke.
  5. Ker svetilke svojih blagovnih znamk sestavljamo in popravljamo sami, vam omogočamo hitre dobave, rešitve reklamacij ali popravil svetilk.
  6. Za vse naše artikle vam nudimo 100 % tehnično podporo - od nabave do montaže.
  7. Prevoze in dostave opravljamo z lastnimi vozili. Tako, vsa naročila večjih vrednosti naročil ali artiklov, ki so na zalogi dostavimo v izjemno kratkem času. V roku 1-2 dni. Nudimo dostavo po celotni Sloveniji, kot tudi tujini.
DSC_9022P1010101P1010105DSC_9005DSC_9016