LED NAPAJALNIKI IN REGULACIJA

Ob pestri ponudbi zunanje in notranje LED razsvetljave velik poudarek dajemo tudi dodatkom za LED sisteme zato smo svojo ponudbo razširili s LED napajalniki, LED traki in aluminijastimi profili za LED trakove. Napajalniki so električne naprave s primarno funkcijo pretvorbe izmenične napetosti omrežja na nižjo enosmerno napetost. LED napajalniki poskrbijo za napajanje LED trakov in LED modulov. LED napajalniki že imajo vgrajeno funkcijo samodejnega izklopa v primeru električne napake, hkrati pa nudi kratkostično zaščito ter zaščito pred preobremenitvijo in prekomerno napetostjo. Led napajalnike za svetila lahko razdelimo v tri skupine: napajalnike s konstantno izhodno napetostjo, napajalnike s konstantnim izhodnim tokom LED napajalnike, ki jih lahko reguliramo z DALI ali PUSH-DIMM regulacijo.
  • Napajalniki s konstantno napetostjo so primerni za napajanje LED trakov ali LED sijalk, ki za delovanje potrebujejo enosmerno konstantno napetost. Za LED sisteme razsvetljave se uporablja LED napajalnike z 12 ali 24 V konstantno napetostjo. 
  • Napajalniki s konstantnim tokom so napajalniki katerih izhodni tok je konstanten, izhodna napetost pa se spreminja v odvisnosti od priključenega bremena. Najpogosteje se omenjeni napajalniki uporabljajo za napajanje LED svetilk ali LED modulov. 
  • Napajalniki z možnostjo regulacije. Poznamo več vrst napajalnikov, med najpogosteje pa sodijo napajalniki, ki jih je možno regulirati z DALI ali PUSH-DIMM sistemom. 
LED napajalniki, ki jih ponujamo v našem podjetju imajo vgrajeno zaščito pred kratkim stikom ter preobremenitvijo.

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
SPREMLJAJTE NOVOSTI IN AKCIJSKE PONUDBE

© 2024 JAKA & I, D.O.O. • Pogoji poslovanjaO piškotkih