SI  EN

VIZIJA

V Podjetju Jaka&I d.o.o. smo polni strasti, inovativnih zamisli ter podjetniškega duha, ki nas usmerja k prihodnosti. Naša glavna ambicija ni zgolj doseči uspeh, temveč postati vodilni partner na področju splošne in industrijske profesionalne razsvetljave. Pri tem želimo ustvarjati vrhunsko kakovostne in napredne tehnološke rešitve, osredotočene na trajnost in energetsko učinkovitost. Zavzemamo se za ekološko ozaveščenost in prizadevamo si razvijati okolju prijazne izdelke, ki prinašajo koristi tako investitorjem kot tudi uporabnikom.

Vendar pa v podjetju Jaka&I ne stremimo zgolj k prodaji svojih izdelkov ampak želimo ponuditi pester izbor razsvetljave priznanih proizvajalcev LED razsvetljave. S svojimi rešitvami želimo izboljšati bivanje v prostorih ter prispevati k kakovostnemu splošnemu počutju in zadovoljstvu strank. Pri tem tesno sodelujemo z arhitekti in projektanti, saj le tako lahko kvalitetno oblikujejo svetlobne rešitve, ki presegajo zgolj funkcionalnost in postavljajo nove smernice na področju arhitekturne razsvetljave.

Naslednjih pet let za nas predstavlja ključno obdobje, saj mlada in sveža generacija prevzemamo vodstvo in prinašamo nov zagon ter inovativne ideje. S tem želimo še povečati lastno proizvodnjo svetil in nadgraditi svoj portfelj. Osredotočamo se na projektno delo ter močno partnerstvo z investitorji novih gradenj in prenov osvetlitve.

Kljub uspešnemu delovanju na slovenskem, hrvaškem in deloma madžarskem trgu, si prizadevamo širitev poslovanja na ostale tuje trge. To bo povečalo naš vpliv in odprlo nove priložnosti za rast in razvoj.

V Jaka&I verjamemo v pozitiven vpliv podjetniškega razmišljanja na lokalno okolje. S svojim uspehom in razvojem želimo prispevati k razvoju Kočevskega okolja, ustvariti nova delovna mesta ter oblikovati boljšo prihodnost. S srcem in strastjo zremo v prihodnost, kjer Jaka&I postaja sinonim za vrhunsko razsvetljavo, inovacije ter odlično podjetniško prakso. Z naprednimi tehnologijami, trajnostnimi rešitvami ter tesnim sodelovanjem z arhitekti in strankami bomo sooblikovali vrhunske svetlobne rešitve.