Svetilke za kopalnico

STENSKE SVETILKE ZA NAD OGLEDALO

Svetila za kopalnico: razsvetlite svojo kopalnico in ogledalo na atraktiven način

Svetila za kopalnico niso le luči, s katerimi osvetljujemo prostor. V resnici razsvetljava v kopalnici ne bo popolna, če tam ne boste imeli tako stropne luči kot led luči, ki jih namestite nad ogledalom. Mogoče jih je namestiti bodisi na pohištvo bodisi na steno nad ogledalom. 

Kopalniška led svetila narejena v Sloveniji

Slovensko podjetje Jaka&I PRO line vam ponuja svetila za kopalnico narejena v Sloveniji, ki jih lahko namestite nad ogledalo. Na voljo sta različici, ki bosta poskrbeli za popolno razsvetljavo v kopalnici.

Led luči za kopalnico namestite na omarico

Led luči za kopalnico so pohištvene svetilke, ki se ponašajo z modernim dizajnom. Namestiti jih je mogoče na omarico nad ogledalom. Gre za svetilo, ki je v celoti izdelano ročno. Narejeno je iz aluminija, vgrajene pa ima LED diode. Življenjska doba kopalniškega led svetila je 40.000 ur, zdrži 35.000 vklopov in izklopov. Originalno ga je mogoče dobiti v srebrni barvi, barva pa se lahko po naročilu tudi prilagaja. Kopalniške led svetilke so stenske svetilke z modernim dizajnom, ki bo dodale piko na i k vašemu željenemu dizajnu kopalnice. Poglavitni namen je seveda osvetljevanje kopalniškega prostora, opravljajo pa lahko tudi nalogo dekorativne svetilke. Led luči za kopalnico so izdelane iz aluminija in imajo vgrajene LED diode za osvetljevanje. 

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
SPREMLJAJTE NOVOSTI IN AKCIJSKE PONUDBE

© 2024 JAKA & I, D.O.O. • Pogoji poslovanjaO piškotkih