Tračni sistem razsvetljave, 230 V / 50 Hz

Tračni sistem razsvetljave je sodobna in prilagodljiva rešitev za vsak prostor

Tračni sistem razsvetljave se ponaša s sodobnim, prilagodljivim in elegantnim pristopom k razsvetljavi. Zaradi svoje vsestranskosti lahko ustvari vzdušje, ki ustreza različnim potrebam in okusom, od subtilne osvetlitve do dramatičnih poudarkov, ki lahko popolnoma spremenijo videz vsakega prostora. Je popoln za osvetlitev poslovnih prostorov, izložbenih oken in celotnih stanovanj.

Edinstvena zasnova tračnega sistema razsvetljave za vsak prostor

Enkratna lastnost, ki jo ima tračni sistem razsvetljave, je njegova linearna konfiguracija, ki omogoča namestitev svetilk v različnih vzorcih, kot so ravne ali pravokotne linije. Takšna prilagodljivost omogoča enostavno prilagajanje osvetlitve posebnim potrebam prostora. Sistem je lahko opremljen z reflektorji ali visečimi svetilkami, ki služijo kot primarni vir svetlobe, dekorativni element ali usmerjena osvetlitev. Posebej učinkovita so energetsko varčna tračna LED svetila, ki zagotavljajo svetlo osvetlitev in hkrati zmanjšujejo porabo energije.

Na tem področju je zanimiv magnetni tračni sistem razsvetljave. To je novost, ki omogoča enostavno namestitev in prestavljanje luči brez uporabe orodja, zato je izjemno prijazen do uporabnika in prilagodljiv spreminjajočim se potrebam po razsvetljavi. Magnetna funkcija poveča tudi estetsko privlačnost sistema, saj odpravlja vidno strojno opremo.

Uporaba tračnih svetil je neomejena

Tračna svetila so še posebej priljubljena zaradi svoje funkcionalnosti in estetskega videza. Ste vedeli, da so tračna svetila prvotno razvili za razsvetljavo v galerijah in muzejih? Njihova sposobnost usmerjanja svetlobe na specifične točke je bila idealna za poudarjanje umetniških del. Danes pa so ta svetila našla svoje mesto tudi v domovih in pisarnah, kjer ponujajo neomejene možnosti za ustvarjalne svetlobne rešitve.

Tračni sistem luči je mogoče prilagoditi z različno izbiro barve in možnosti zatemnitve, ter tako ustvariti popoln ambient za vsako okolje. Tračna svetila ponujajo neskončne možnosti za ustvarjanje svetlobnih rešitev, ne glede na to, ali se uporabljajo v maloprodajnem okolju za poudarjanje izdelkov ali v domu za ustvarjanje prijetnih kotičkov.

 

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
SPREMLJAJTE NOVOSTI IN AKCIJSKE PONUDBE

© 2024 JAKA & I, D.O.O. • Pogoji poslovanjaO piškotkih