Stropne svetilke - NADGRADNE

LED svetila za stanovanje in moderna notranja stropna svetila 

LED svetila za stanovanje in njihova izbira so ključnega pomena. Prava izbira poenostavi vsakdanja opravila, kot so kuhanje, branje, ustvarjanje, opravljanje gospodinjskih opravil itd. Prav tako spremenijo vzdušje in videz bivalnih prostorov, saj jim dodajo globino, pritegnejo pozornost na določeno stavbno pohištvo ali poudarijo želeni del. Moderna stropna svetila so popolnoma poravnana s stropom, kar poustvari občutek naravne svetlobe. Odlikuje jih njihova vsestranskost, ki se poda v manjše in velike prostore ne glede na slog oblikovanja. 

Elegantna tanka zasnova in velik dimenzijski nabor dopuščata, da osvetlite prav vsak izbrani kotiček svojega doma. Katere boste izbrali, je povsem odvisno od tega, kakšen je prostor in kakšno osvetlitev si želite. Je to ambientalna, opravilna ali dekorativna? Ambientalna osvetlitev je tista, ki razsvetli celoten prostor, opravilna pa le del prostora. Dekorativna, pa kot že ime pove, je, čeprav funkcionalna, namenjena predvsem poudarkom notranjega oblikovanja. LED svetila za stanovanje, še posebej stropna, je treba skrbno načrtovati že pred namestitvijo, saj potrebujejo ustrezne elektro inštalacije. 

Bogata ponudba pri Jaka&I obsega najrazličnejša moderna stropna svetila za dom ter poslovne prostore. Notranja stropna svetila so oblikovana iz visoko zmogljivih materialov. Aluminij in aluminijeve zlitine poskrbijo za kompaktno zasnovo, vrhunske komponente pa za življenjsko dobo tudi do 50.000 ur. Visoka stopnja zaščite IP (Ingress Protection) do IP54 omogoča uporabo LED svetil za stanovanje tudi v vlažnih prostorih kot je kopalnica. Tako visoka stopnja IP namreč nudi izjemno zaščito proti vdoru tekočin in tujkov. Edinstvena oblika poskrbi za njihovo funkcionalnost, uporabniku pa poleg učinkovitosti ponujajo še dolgotrajno uporabo. V ponudbi boste našli še vzdržljiva stropna LED svetila za dnevno sobo, ki dopuščajo usmeritev svetlobe na želeno mesto. Prilagojena usmeritev bo poskrbela, da se bo osvetlitev ujemala z vašimi potrebami in željami. 

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
SPREMLJAJTE NOVOSTI IN AKCIJSKE PONUDBE

© 2024 JAKA & I, D.O.O. • Pogoji poslovanjaO piškotkih