Stropne panelne svetilke

VGRADNI LED PANELI 600 x 600 mm
VGRADNI LED PANELI 1200 x 300 mm, 1200 x 600 mm
VGRADNI / NADGRADNI STROPNI PANELI
DODATKI ZA LED PANELE

Stropni led paneli za dobro osvetlitev vseh vrst prostorov

Stropni led paneli, ki jih najdete v trgovini podjetja Jaka&I PRO line, so notranja svetila. Lahko odlično služijo doma ali kot pisarniška razsvetljava. Svetila za pisarne so namreč običajno v prvi vrsti učinkovita in šele nato atraktivna, v smislu različnih vzorcev in barv. Predvsem zaradi tega, ker mora pisarniška razsvetljava nuditi zadostno svetlobo za vse, ki v pisarnah delujejo.

Notranja svetila različnih oblik

V ponudbi Jaka&I boste našli številne različne stropne led panele. Notranja svetila, ki jih ponujajo, je namreč mogoče dobiti v več različnih atraktivnih oblikah. Ni važno kaj potrebujete, v naši ponudbi boste našli vse. Stropna notranja svetila boste lahko namestili s pomočjo seta obešal za LED panel, ki je prav tako dostopen v njihovi trgovini. Ponujajo pa tudi različne vgradne in nadgradne okvirje. Poleg različnih oblik, lahko izbirate tudi med različnimi dimenzijami le-teh. Na voljo so tako nadgradni kot vgradni stropni led paneli – tako izjemno tanki kot bolj robustni, ki jih lahko namestite na ali v različna mesta. Vsa notranja svetila odlikujejo aluminijasta ohišja, ki zagotavljajo kakovostno odvajanje toplote. Svetila za pisarne in domove pa pri polni moči zasvetijo praktično takoj, saj je njihov reakcijski čas 1 sekunda. 

Svetila za pisarne morajo imeti posebne karakteristike

Ko iščete pisarniško razsvetljavo, se je treba zavedati, da morajo imeti svetila za pisarne nekoliko drugačne lastnosti. Še posebej v določenih delovnih prostorih, morajo biti odporna na prah in vlago. Če potrebujete takšno, izberite stropni led panel Miranda-K. Njena prednost je, da ima visoko IP zaščito in je tako primerna tudi za prostore, kjer je veliko prahu in vlage. Na splošno imajo stropni led paneli tudi dolgo življenjsko dobo. Največkrat 40.000 ur in več. Prav tako zdržijo kar nekaj vklopov in izklopov, približno 30.000. Poleg tega nekateri produkti omogočajo dodatne funkcionalnosti, kot sta zatemnitev in senzor gibanja.  

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
SPREMLJAJTE NOVOSTI IN AKCIJSKE PONUDBE

© 2024 JAKA & I, D.O.O. • Pogoji poslovanjaO piškotkih