Stenske vgradne / nadgradne svetilke

Zunanja stenska svetila in zunanja vgradna fasadna svetila

Zunanja stenska svetila ustvarijo prijeten in varen ambient. Neosvetljeni vhodi so lahko ponoči nekoliko strašljivi. Naloga stenskih LED luči je, da ta strah spremenijo v občutek varnosti in domačnosti. Dobro zasnovana zunanja razsvetljava poskrbi za dobro osvetljene vhode in dovoze ter varne poti, brez temnih senc. S tem se zmanjša možnost zdrsov, padcev in morebitnih poškodb, prav tako pa tudi kaznivih dejanj. Začeti je najbolje pri osnovi - vhodu. Skozi vhodna vrata prihajajo in odhajajo gostje.
Zunanja svetila bodo poudarila čudovito arhitekturo vašega doma, goste pa varno vodila skozi vrt. Kakšna zunanja stenska svetila potrebujete, boste najlažje ugotovili skozi kratek nočni sprehod okrog doma. Prepoznajte temna mesta ter ugotovite, kje si lahko zagotovite še dodatno varnost. 

Pri nas boste našli široko ponudbo modernih zunanjih vgradnih svetil. Oblikovana so iz visokokakovostnih, trpežnih materialov, kot sta lit aluminij in kaljeno zaščitno steklo. Dodatno zaščito nudijo elektrostatično barvanje in vijaki iz nerjavečega jekla, ki poskrbijo za izjemno vzdržljivost. Visoka zaščita IP45 (Ingress Protection) poskrbi, da je zunanja razsvetljava optimalno zavarovana pred vdorom tujkov kot sta prah in vlaga.

Zunanja svetila linije PROline uporabniku nudijo delovanje do 30.000 ur na stopinjah med -20 °C do +60 °C. Za vse, ki si želite enostavne, a estetsko dovršene osvetljave, so na voljo vgradna fasadna svetila iz nerjavečega jekla z zaščitnim steklom. S stopnjo zaščite IP65 ponujajo do 30.000 vklopov pred prenehanjem delovanja ter delovno temperaturo od -20 °C do +40 °C. V ponudbi boste našli še nekoliko bolj zmogljive stenske LED luči zasnovane iz kompozitne plastike. Te delujejo tudi do 40.000 ur na mrazu do -60 °C in visoki vročini do +90 °C. Mehansko odporna kompozitna plastika poskrbi za zaščito pred UV svetlobo in dolgo življenjsko dobo. Zahvaljujoč edinstveni zasnovi zunanja vgradna svetila kljubujejo najbolj ekstremnim vremenskim razmeram.
VGRADNE STENSKE SVETILKE
NADGRADNE STENSKE SVETILKE

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
SPREMLJAJTE NOVOSTI IN AKCIJSKE PONUDBE

© 2023 JAKA & I, D.O.O. • Pogoji poslovanjaO piškotkih