SI  EN

IZDELAVA SVETLOBNIH NIZOV

Ste si vedno želeli unikatno osvetlitev, ki bi izražala vaš stil in okus? Pri nas smo specializirani za izdelavo svetlobnih nizov po vaših željah in dimenzijah.

Kaj ponujamo?

Kreativna prilagodljivost: Ne glede na vašo vizijo, dimenzije ali temo, smo tu, da vaše ideje uresničimo. Naša ekipa bo skupaj z vami oblikovala niz, ki bo odražal vaš edinstven okus in stil. Izdelava po vaših merah!

Visokokakovostni materiali: Uporabljamo le najkakovostnejše LED diode in trpežne materiale, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo nizov. Tako boste lahko uživali v osupljivem svetlobnem učinku še dolgo časa.

Energijska učinkovitost: Naši svetlobni LED nizi so zasnovani tako, da porabijo minimalno energijo, kar vam bo omogočilo prihranke pri stroških električne energije.

Enostavna namestitev: Ne glede na velikost projekta, bodo naši nizi enostavni za namestitev.

Raznolike možnosti: Ponujamo široko paleto barv svetlobe, svetlobnih efektov in načinov utripanja in povezljivostjo s pametnimi telefoni, s čimer boste lahko popolnoma prilagodili vzdušje glede na različne priložnosti in funkcijo uporabe.

Izjemna trajnost: Naši svetlobni LED nizi z visoko stopnjo zaščite so odporni na vremenske vplive, kar pomeni, da jih lahko uporabljate tako v zaprtih kot tudi na prostem, ne da bi se bali za njihovo funkcionalnost ali estetiko.
 

Naredite svoj prostor nepozaben in ga obogatite z izjemno svetlobno izkušnjo. Z našo storitvijo izdelave svetlobnih LED nizov boste razširili in obogateli svojo ponudbo, ki bo navdušilo vas in vaše naročnike ali pa boste z našo pomočjo opremili svoje prostore.


Skupaj od začetka do konca projekta!
Za povpraševanja in naročila nam pošljite mail: info@jaka-i.si
 

420107179_909870491141165_8991952325825720705_nDSC_3856_smallDSC_3865_smallDSC_3844_smallDSC_3842

NAZAJ NA SEZNAM