IZDELAVA SVETLOBNIH NIZOV

Izdelava po meri
Sodobno opremljena proizvodnja in napredni stroji nam omogočajo izdelavo svetlobnih nizov po vaših načrtih / dimenzijah. Skupaj snujemo primeren izbor tipa aluminijastih LED profilov, barvo svetlobe LED diod, moči in svetlobne regulacije.

Kreativna prilagodljivost: Ne glede na vašo vizijo, dimenzije ali temo, smo tu, da vaše ideje uresničimo. Naša ekipa bo skupaj z vami oblikovala niz, ki bo odražal vaš edinstven okus in stil. Izdelava po vaših merah!

Visokokakovostni materiali: Uporabljamo le najkakovostnejše LED diode in trpežne materiale, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo nizov. Tako boste lahko uživali v osupljivem svetlobnem učinku še dolgo časa.

Energijska učinkovitost: Naši svetlobni LED nizi so zasnovani tako, da porabijo minimalno energijo, kar vam bo omogočilo prihranke pri stroških električne energije.

Enostavna namestitev: Ne glede na velikost projekta, bodo naši nizi enostavni za namestitev.

Raznolike možnosti: Ponujamo široko paleto barv svetlobe, svetlobnih efektov in načinov utripanja in povezljivostjo s pametnimi telefoni, s čimer boste lahko popolnoma prilagodili vzdušje glede na različne priložnosti in funkcijo uporabe.

Izjemna trajnost: Naši svetlobni LED nizi z visoko stopnjo zaščite so odporni na vremenske vplive, kar pomeni, da jih lahko uporabljate tako v zaprtih kot tudi na prostem, ne da bi se bali za njihovo funkcionalnost ali estetiko.
Naredite svoj prostor nepozaben in ga obogatite z izjemno svetlobno izkušnjo. Z našo storitvijo izdelave svetlobnih LED nizov boste razširili in obogateli svojo ponudbo, ki bo navdušilo vas in vaše naročnike ali pa boste z našo pomočjo opremili svoje prostore.


Skupaj od začetka do konca projekta!
Za povpraševanja in naročila nam pošljite mail: info@jaka-i.si
 
NAZAJ NA SEZNAM