Stropne svetilke - VGRADNE

Stropna vgradna LED svetila poskrbijo za prečudovit ambient

Vgradna LED svetila so tista svetila, ki so nameščena neposredno v strop. Največkrat jih sestavljajo glavne komponente: ohišje, žarnica in obroba. Zasnovane so tako, da se popolnoma poravnajo s površino stropa, zato zagotavljajo eleganten in dovršen videz. Ena izmed najpomembnejših prednosti LED vgradne stropne svetilke je večja pokritost prostora, saj s pravilno razporeditvijo namreč dopuščajo osvetljavo vsakega kotička, tudi tistih nekoliko manj dostopnih. Ker nudijo vsestransko namestitev, se lahko uporabljajo kot delovna in ambientalna razsvetljava. 

Vgradna LED svetila so izvrstna izbira za manjše prostore. Zaradi montaže na stop ne zavzamejo prav nič prostora, nameščene na ustreznih strateških točkah pa optično povečajo prostor. Seveda ne gre pozabiti tudi na njihovo prijaznost do okolja. Zelena, trajnostna energija je prihodnost in težko bi našli bolj energetsko učinkovit vir energije, kot je LED vgradna svetilka. Čeprav prinašajo številne prednosti, pa je pred montažo dobro premisliti kam in kako jih boste namestili. Za razliko od drugih svetil jih namreč ne morete preprosto sneti in zamenjati z novimi. Premislite o tem, kateri prostor boste osvetljevali, kakšno svetlobo si želite, kakšno potrebujete? Z odgovori boste hitro vedeli, katera LED svetila so primerna za vaš dom. 

Pri Jaka&I imamo širok nabor vgradnih vgradnih LED svetil, ki so primerne za opremljanje poslovnih in stanovanjskih prostorov. S pomočjo linije PROline boste lahko ustvarili večplasten videz in pričarali prijeten, domač ambient. LED vgradne stropne svetilke so nadvse vsestranska možnost razsvetljave, ki ponuja številne prednosti. Oblikovane iz trpežne aluminijeve zlitine se ponašajo z življenjsko dobo do kar 35.000 ur. Zaradi stopnje zaščite (Ingress Protection) IP21 in IP44 so primerne za uporabo v notranjih prostorih. Raznovrstnost barv omogoča, da dopolnijo vsak prostor - ne glede na slog notranjega oblikovanja. Vgradne stropne svetilke ponujajo opcijsko zatemnjevanje, kar dopušča subtilno razsvetljavo z zmanjšanim bleščanjem. Vgrajene pravilno, združujejo prefinjen, a klasičen slog z izjemno funkcionalnostjo. 

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
SPREMLJAJTE NOVOSTI IN AKCIJSKE PONUDBE

© 2024 JAKA & I, D.O.O. • Pogoji poslovanjaO piškotkih