SI  EN  CRO

NAŠI POSLOVNI PARTNERJI

Kvaliteta, zanesljivost in tesno sodelovanje so vrednote na katerih gradimo poslovne odnose z našimi partnerji. Ker vam želimo ponuditi širok spekter artikov, za vas tržimo dobavitelje z različnimi proizvodi ter tako pokrivamo celotno področje elektroinštalacijskega materiala in razsvetljave.  

Zastopamo naslednja podjetja:

KGP Electronics GmbH

KGP Electronics GmbH je podjetje z več kot 20 letnimi izkušnjami na področju razsvetljave. Razvijajo in proizvajajo LED svetlobne module ter vse vrste LED napajalnikov z 5 letno garancijo.

SCAME Parre Spa

Podjetje SCAME Parre je vodilno podjetje na področju industrijskega el. materiala in polnilnic za električne avtomobile. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1963.

OEM Systems Group

Dve podjetji ena skupina. Zastopamo OEM podjetje, ki združuje podjetji BAG electronics, ki proizvaja elektronske komponente za svetilke in podjetje ZALUX, ki je vodilno podjetje na področju industrijske razsvetljave.

OLYMPIA ELECTRONICS

Je podjetje, ki se ukvarja z razvojem in proizvodnjo LED varnostno zasilne razsvetljave. Njihove produkte odlikuje visoka kakovost in dolga življenska doba.

LIRA lighting sp. z o.o.

Podjetje LIRA lighting je prepoznavno podjetje na področju arihtekturne razsvetljave in svetilih izdelanih po naročilu. Odlikuje jih skrbna ročna izdelava, visoka kvaliteta izdelkov in uporaba naprednih materialov.

KOHL Lighting

Velika ponudba LED panelov za domačo in profesionalno uporabo. Vsi izdelki proizvajalca KOHL so visoke kakovosti in imajo garancijo od 2 do 5 let.

HEP group

High-reliability Electronic Performance - HEP je podjetje, ki se ukvarja z razvojem in proizvodnjo elektronskih predstikalnih naprav za vse vrste razsvetljave. Prav tako pa proizvajajo tudi LED napajalnike.