PL60/S-LED, 16 W, 4000 K, IP44

Svetilka je primerna za razsvetljavo hodnikov, sob, garažnih hiš ali poslovnih objektov. Z zaščito IP44 je svetilko možno uporabiti tudi zunaj vendar pa more biti zaščitena pred dežjom in snegom.

Splošne značilnosti

Napajalna napetost: 240 V / 50 Hz, AC
Čas do polne svetilnosti: 1 s
Življenska doba: 30 000 h
Število vklopov pred prenehanjem delovanja: 30 000 x
Zatemnjevanje: možnost zatemnitve od 0-30 %
Stopnja zaščite: IP44
Material: jekleno podnožje, difuzor-steklo
Način uporabe: stropna ali stenska namestitev
Delovna temperatura: od -20°C do + 45°C
Svetlobna občutljivost: 10-1000 lux (nastavljivo)
Kot zaznavanja: 360° (radij)
Časovna zakasnitev delovanja: 8 s - 12 min (nastavljivo)
Doseg zaznavanja: 1-8 m (radij) (nastavljivo)
 

Tehnične lastnosti

Model Koda Moč Svetlobni tok Barva svetlobe CRI Barva ohišja Dimenzja
PL60/S-LED 06117  16 W 850 lm 4000-4200 K Ra > 80 Bela 270 x 185 x 110 mm
 
Delež zatemnjene svetlobe lahko določimo v območju od 0% do 30%. Ko je svetloba okolice manj kot 70 luksov, sistem zažene način zatemnitve. Če med zakasnjenim časom ni zaznan signala, bo vnesel odstotek osvetlitve prostora. Ko je signal zaznan, se osvetlitev povrne do 100%. Ko je svetloba v okolju več kot 100 luksov se način zatemnitve samodejno izklopi. Način zatemnjevanja deluje digitalno in neodvisnoosvetlitev okolice <70LUX, ko bo osvetljenost okolice >70LUX, se bo svetilka izklopila.
 
Ko je zaznan signal gibanja, se kontrolna LED-lučka samodejno vključi. Če v času zakasnitve (8s-12min) ni zaznanega nobenega signala se samodejno izklopi. Pričakujte, da boste morali počakati 4 sekunde pred naslednjim zaznavanjem signalov. Vsak naslednji signal povzroči ponovno izračunavanje časa. Med poskusom priporočamo, da si izberete najmanjši intervalni čas zaradi varčevanja z energijo in časom.
 
Doseg zaznavanja je izraz, ki se uporablja za opis krožnega dometa na tleh, ko je nameščen na višini 2,5m. Ko gumb popolnoma obrnete v nasprotni smeri urinega kazalca, tako nastavite najmanjšo razdaljo dometa, t.j. približno en meter. Ko gumb popolnoma obrnete v smeri urinega kazalca, nastavite na največjo razdaljo, t.j. približno 8 metrov. Ob spreminjanju hitrosti in načinu gibanja, se spremeni tudi zaznava, to pomeni, da bo višja hitrost gibanja vodila do krajšega dosega zaznavanja.
 
Svetlobna občutljivost je opredeljena v območju med 10 in 1000 LUX. Polni navoj gumba v nasprotni smeri urinega kazalca, nastavi osvetljenost na 10 luksov. Polni navoj gumba v smeri urinega kazala, nastavi osvetljenost na 1000 luksov. Kazalec navijte v polni smeri urinega kazalca, če senzor testirate podnevi ali pa želite prilagoditi doseg zaznavanja. V tem primeru se bo LED svetilka obnašala kot delovna oz. dnevna svetloba.
VAS ZANIMA VEČ?

Kontaktirajte nas

Tukaj smo, da odgovorimo na vsa Vaša vprašanja v vezi z izdelki.
Lahko nam pišete na info@jaka-i.si ali izpolnite spodnji obrazec…
 Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.
PL60

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
SPREMLJAJTE NOVOSTI IN AKCIJKSE PONUDBE

© 2023 JAKA & I, D.O.O. • Pogoji poslovanjaO piškotkih