SI  EN  CRO

Privatnost i obrada podataka

Poštujemo vašu privatnost i u skladu sa zakonima (Zakon o zaštiti osobnih podataka ZVOP-1, Ur. l. RS br. 94/07 i GDPR), izvodimo sve aktivnosti potrebne za zaštitu i etičko upravljanje vašim osobnim podacima.

Vlasnik i upravitelj web stranice

Web stranica ne prikuplja vaše osobne podatke, osim ako to ne omogućite, što se može dogoditi nakon što: Vaše podatke obrađujemo isključivo za namjene za koje su nam bili proslijeđeni.

Korištenje i namjena pohrane te obrade podataka

Osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo za poslovnu komunikaciju i kontakiranje klijenata.

Ako ste dobrovoljno označili da vas možemo izvješćivati o novostima u našoj tvrtki/organizaciji/ustanovi, pridržavamo pravo da vam povremeno pošaljemo aktualni sadržaj po e-pošti, SMS-u ili običnoj pošti...

Pohranjujemo isključivo one podatke koje nam sami šaljete preko obrasca, ti podaci mogu biti: Koji su to podaci ovisi o obrascu (potražnja, registracija, opća informacija, ...).

Koliko dugo čuvamo vaše podatke?

Vaše podatke čuvamo sve do vašeg opoziva.

Pravo na informacije i opoziv suglasnosti

Zahtjev za uvid u informacije o tome koje vaše osobne podatke pohranjujemo možete u bilo koje vrijeme posleti na našu e-poštu ili po običnoj pošti u sjedište tvrtke, možete nas i nazvati i preko telefona.
Suglasnost za upotrebu osobnih podataka u bilo koje vrijeme možete povući tako da nam taj zahtjev pošaljete e-poštom ili običnom poštom u sjedište tvrtke.
Nakon što zaprimimo vaš opoziv suglasnosti, vaše podatke brišemo u roku od 15 radnih dana.

Kolačići

Na web stranici koristimo kolačiće, više o kolačićima možete pročitati ovdje.